Bg_pic

clairvoyance


nyt logo

Føler du dig låst fast? Får du ikke det ud af livet som du ønsker? Er du hård og kritisk overfor dig selv?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så vil denne workshop være noget for dig.

De fleste mennesker er låst fast i gamle og ofte negative overbevisninger om sig selv og deres muligheder i livet. Det kan omhandle parforhold, fremgang, velstand, succes og mange andre livsområder.

Læs mere her

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Bestillinger til Det kosmiske Køkken"

Hvordan du skaber det du virkelig, virkelig gerne vil have…

Forestil dig at Universet er som et Kosmisk Køkken med en uendelig menu, der bare venter på at opfylde dine bestillinger.
 
I denne workshop vil du lære at placere DINE bestillinger effektivt i Det Kosmiske Køkken og bruge Loven om Tiltrækning til at skabe det du vil have i dit liv!

- Opdag de otte principper for at skabe dine bestillinger
- Brug dem på områder som karriere, velstand, forhold, helbred, rejser og bolig 
- Lær hvorfor Køkkenet nogen gange giver dig citroner, og hvad du kan gøre når det sker.
- Opdag hvordan bekræftelser plus følelser er den mest kraftfulde kombination til at opnå dine drømme. 


Denne workshop er baseret på bogen "Bestillinger til det Kosmiske Køkken": Den Essentielle Guide til Stærke, Nærende Bekræftelser af Patricia J. Crane, Ph.D. Workshoppen er livlig og underholdende og du vil gå hjem med kraftfulde bekræftelser til at skabe positive resultater i dit liv!

Hvis du vil gøre 2017 dit mest fantastiske år nogensinde, så deltag i denne workshop, skab dine bekræftelser og lad dine drømme gå i opfyldelse!

Om din workshop-leder:

 

Mette Milling Sandberg, uddannet Heal Your Life® Teacher fra Heart Inspired Presentations ved Patricia Crane, skaber af denne workshop. Jeg har holdt workshops om at give slip på gamle begrænsende overbevisninger og skabe nye i kraft af positive bekræftelser.
Jeg har arbejdet med positive bekræftelser i flere år og mange af mine ønsker er gået i opfyldelse. Jeg glæder mig til at dele min historie med dig og se dig skabe din egen nye.Pris: 450 kr incl. kaffe, the, vand og snacks. Medbring selv lidt at spise.

Tilmeldning: mail@elsklivet.com eller 28 96 00 37