Bg_pic

clairvoyance


Udtalelse fra deltager i Workshoppen d. 5. + 6. marts 2016

Jeg har for nylig deltaget i Mettes 2 dages ”Heal your life” workshop.
De to dage workshoppen varede er nok nogle af de største og mest mindeværdige dage i mit liv.
Selv om jeg ikke havde mødt nogle af de andre workshopdeltagere før, var det efter få timer som om vi havde kendt hinanden altid. Rummet var fyldt med en atmosfære af kærlighedsfyldt samhørighed.
Den – for mænd karakteristiske? – modvilje mod at vise og give slip på følelser, kom jeg lynhurtigt af med. Det giver så en ”høj” følelse af accept og kærlighed til hele omverdenen – en dejlig følelse.
Om Mettes ledelse af workshoppen: Alt er timet professionelt. Hun har et overblik og selvsikkerhed og sætter på den naturligste måde et rum af kærlighed og respekt op om sine workshopdeltagere.

Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i ”Heal Your Life” workshop

Mikael Martinussen 51 år


Udtalelse fra deltager i Workshoppen d. 5. + 6. marts 2016

Jeg har netop deltaget i workshoppen "Helbred dit liv" - en fantastisk, magisk og meget powerfuld weekend. Jeg ankom forventningsfuld og spændt på, hvad jeg kunne få med hjem, og jeg må sige at jeg nu – søndag aften - sidder helt høj og opløftet. Mettes nærvær, ro og indføling ift. at skabe et trygt rum har gjort, at jeg sammen med resten af gruppen har opnået større klarhed, sådan at jeg allerede nu føler positive og helbredende ting ske i mit liv. Jeg har i denne weekend flyttet mig mere end jeg har på 25 år. Jeg er taknemmelig over, at jeg gav mig selv mulighed for at deltage i workshoppen.

Tak til gruppen for jeres støtte og tak til Mette for den uvurderlige betydning du har fået i mit liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at deltage i "Helbred dit liv"... Alle fortjener at mærke sig selv - OG i selskab med Mette kan du KUN føle dig tryg.

Lonny Thornberg, 47 år

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Udtalelse fra deltager i Workshoppen d. 5. + 6. marts 2016

Tusind tusind tak for en fantastisk weekend med ALT, hvad et hjerte har brug for af kærlighed og rummelighed.

Vi lærte alle en masse givende om vores bagage, og vi støttede alle hinanden.
Uden jer i gruppen, havde jeg ikke nået, hvad jeg har nået.

Tak Mette, du formåede, at skabe så meget varme, rummelighed og kærlighed via din fantastiske måde at guide os, give fra dig og åbne døren til dit dejlige hjem, som er fyldt med varme og kærlighed. De perfekte rammer til workshop.
Mit hjerte er fyldt, mit sind er opstemt med lyst til videre helbredelse.

Vibeke Hansen

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
23.7.2015

Mette is a wonderful workshopleader, very calm. Her lovely voice helps you to easily connect with yourself. She is passionate to help you grow.


(Mette er en vidunderlig workshopleder, meget rolig. Hendes dejlige stemme hjælper dig til let at forbinde dig med dit indre. Hun er passioneret omkring at hjælpe dig med at udvikle dig).

Uta Guse, Leipzig

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
23.7.2015

Mettes voice is like a pool you can dive into, as she takes you on a journey of deep relaxation. The light shines out from her, making you feel safe and well. Mette is someone you can trust on your healing journey.

With love and blessings, Dawn Cawthra


(Mettes stemme er som en pool du kan dykke ned i, når hun tager dig på en rejse af dyb afslapning. Lyset skinner fra hende og får dig til at føle dig tryg og godt tilpas. Mette er en du kan stole på, på din helende rejse.)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

per

Per Jønsson – timetomove.dk

Jeg har både privat og i forretningsanliggender benyttet mig af Elsk Livet og Mette Milling Sandberg.

Der har været tale om sessions af ca. 1,5 timers varighed, hvor Mette i sit arbejde har benyttet sig af en kombination af flere ting – især clairvoyance og Engletarotkort. Jeg har haft nogle spørgsmål eller nogle ønsker og mål jeg gerne vil lykkes med og dem har vi sat fokus på sammen. Brugbare svar og anvisninger til køreplan var det resultat jeg stod med efterfølgende – hver gang. Mette har en både professionel og empatisk måde at være på, der gør det til en fantastisk og særlig oplevelse at benytte hende.

Jeg kan give Mette mine allerbedste anbefalinger.

Jeg uddyber gerne ovenstående. Ring til mig på tlf.: 27111917 eller skriv til mig på per@timetomove.dk.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

sanne

Susanne Vang Jensen

Som privatperson og alternativ behandler og kollega til Mette har jeg haft fornøjelsen af at benytte mig af elsk livet og Mette Milling Sandberg.
Jeg har haft to seancer – én af ca. 1½ times varighed – og én af ca. ½ times varighed. Mette benyttede sig i arbejdet både af clairvoyance og englekort. I begge tilfælde har jeg oplevet, at de svar jeg har fået fra Mette har været brugbare og konkrete.
Jeg synes, at Mette har en behagelig, empatisk og sympatisk måde at arbejde på, og kan kun give hende mine allervarmeste anbefalinger.
For uddybning kan jeg kontaktes på mobil 22644825.