Bg_pic

clairvoyance


Foredrag efteråret 2017

Hvordan du kan elske dig selv til et bedre liv

Når vi elsker os selv, fungerer alting bedre i vores liv.

Mette Milling Sandberg vil denne aften fortælle hvordan hun har bevæget sig gennem livet fra at føle sig uelsket, til besvær og i vejen, frem til at elske og værdsætte sig selv.

"Det er blevet så meget lettere at være mig, jeg er blevet fri for de dramaer jeg plejede at skabe og det er lettere for mig at sige fra og også at sige til."

For mange vil det måske lyde selvisk at elske sig selv eller føle kærlighed for sig selv, men for Mette betyder det det modsatte: "Jo mere du kan elske dig selv, jo mere har du at give til andre."

Mette Milling Sandberg er én af de få danskere der er certificeret til at køre ”Helbred dit liv” workshops, Heal Your Life®
De livsforandrende og effektive workshops, er baseret på den amerikanske bestseller forfatter Louise Hays filosofi. Med bogen Helbred dit liv, som udkom i 1987 og stadig bliver genoptrykt, har hun og hendes metoder været med til at ændre en masse menneskers liv.

”Uden mit kendskab til Louise Hay ville det ikke have lykkedes mig at få så dejligt et liv som jeg har nu. ”

Du vil gå fra denne aften inspireret af Mettes historie, med en håndfuld værktøjer der kan hjælpe dig videre med eller sætte dig i gang med at elske dig selv til et bedre liv og informationer om de workshops Mette holder.

Entré 20 kr.

Send en mail til mail@elsklivet.com for at sikre dig en plads og indbetal entrébeløbet 20 kr på konto: 3409 11750656.
Skriv dit navn og datoen for foredraget.